1. Anasayfa
  2. Gündem

BBC’nin Geçinemeyenler Belgeseli Kurmaca Çıktı!

BBC’nin Geçinemeyenler Belgeseli Kurmaca Çıktı!
0

BBC’nin Geçinemeyenler Belgeseli Kurmaca Çıktı.BBC Türkçe’nin ‘Geçinemeyenler’ başlığı ile yayımladığı haber serilerinin doğruyu yansıtmadığı ortaya çıktı. Türkiye’nin sahada ve masada verdiği mücadeleye gölge düşürmek isteyen BBC’nin çektiği kurmaca belgesel sosyal medyada kısa süre içinde deşifre oldu.

BBC’nin Geçinemeyenler Belgeseli Kurmaca Çıktı.Her fırsatta Türkiye’ye saldırmak için fırsat kollayan BBC, “Geçinemeyenler” adını verdiği belgeselle büyük bir skandala imza attı.

BBC'nin Geçinemeyenler Belgeseli Kurmaca Çıktı

BBC’nin Geçinemeyenler Belgeseli Kurmaca Çıktı.Çektikleri kurgu belgesele ajitasyon katmak isteyen provokatör BBC, Fatma Çetinkaya isimli bir vatandaşla yaptıkları röportaja da yer verdileri.

BBC’nin Geçinemeyenler Belgeseli Kurmaca Çıktı.Fatma Çetinkaya verdiği röportajda “Zaten bizim yaşam biçimimiz bu. Zaten bizim potansiyelimiz belli. Gelirimiz belli. Her şeyi kısıtlı bir şekilde yapmamız gerekir. Şu sokakta yaşayan yüzlerce insanın hemen hemen hepsi aynı” ifadelerini kullandı.

BBC'nin Geçinemeyenler Belgeseli Kurmaca Çıktı

GEÇİNEMİYORUM DEDİ YATTA FOTOĞRAFI ÇIKTI

Sosyal medyada röportajın yayımlanmasının ardından Fatma Çetinkaya‘nın verdiği röportajın kurdu olduğu dakikalar içinde ortaya çıktı. Geçinemiyorum diyen Fatma Çetinkaya’nın lüks yaşantısını gözler önüne seren Instagram fotoğrafları büyük tepki çekti.

Fatma Çetinkaya verdiği röportajda “Zaten bizim yaşam biçimimiz bu. Zaten bizim potansiyelimiz belli. Gelirimiz belli. Her şeyi kısıtlı bir şekilde yapmamız gerekir. Şu sokakta yaşayan yüzlerce insanın hemen hemen hepsi aynı” ifadelerini kullandı. Gerçekte ise Fatma Çetinkaya lüks hayat süren biri olarak ortaya çıktı. 

DİĞER BİR YAZIMIZ:http://İdlib saldırısı sonrası ABD’den ‘Türkiye’nin yanındayız’

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Atasehirin sesi.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber ve fotoğrafların her türlü telif hakkı Atasehirin sesine aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Your email address will not be published. Required fields are marked *