1. Anasayfa
  2. Sinema

2021 de Vizyona Girecek Türk Filmleri

2021 de Vizyona Girecek Türk Filmleri
2021'de Vizyona Girecek Türk Filmleri
0

Pandeminin etkisi ile 2020 yılında sinemalarda bir durgunluk yaşandı. Vizyona girecek olan filmler ileri tarihlere ertelendi.2020nin sonlarına gelmemiz ile filmler yavaş yavaş tekrar vizyona girmeye başladılar. Peki, 2021 de vizyona girecek Türk filmleri hangileri ? 2020’de Oscar ödülü alan filmleri öğrenmek istiyorsanız bu yazımız tam size göre => https://atasehirinsesi.com/sinema/2020-oscar/


2021 de Hangi Filmler Vizyona Girecek ?

Demir Kadın Neslican - 2021 de Vizyona Girecek Türk Filmleri

2021 de Vizyona Girecek İddialı Film: Demir Kadın Neslican


İlk olarak 2019 yılında hayatını kaybeden Neslican Tay’ın hayatını konu alacak olan Demir Kadın Neslican filminin 2021’de izleyicilerle buluşması planlanıyor. Ersin korkut, Gökçe Özyol gibi isimlerin oynadığı Eyvah Tatil filmi de 2021 de sinemaseverler ile buluşacak. Bir diğer film ise Küçük Dev Kadın filmidir. Dilberay’ın geçtiğimiz senelerde hayatını kaybetmesiyle onun hayatını sinemaya taşımaya karar verdiler. Başrollerde Gökçe Bahadır, Nursel Köse gibi büyük isimler yer alacak.


Aşk Çağırırsan Gelir - 2021 de Vizyona Girecek Türk Filmleri

Aşk Çağırırsan Gelir


Romantik komedi tarzında olan Aşk Çağırırsan Gelir filminin de 2021 de vizyona girmesi bekleniyor.15 Temmuzda yaptığı kahramanlık ile şehit olan Ömer Halisdemir’in hayatı sinemaya uyarlanıyor. Yapımcılığını, Müslüm ve Naim filmlerinin yapımcısı olan Mustafa Uslu yapmaktadır. Film 2021 de vizyona girecek filmler arasındadır.


Kar Kırmızı - 2021 de Vizyona Girecek Türk Filmleri

Kar Kırmızı


Toplumsal erkeklik algısını konu edinen Kar Kırmızı adlı film 2021 de sinemalarda izlenebilecektir. Başrollerinde Özge Gürel ve Mehmet Usta gibi isimler vardır. Pandemi dolayısı ile 2020 de vizyona girmesi gerekirken giremeyen Komutan filmi 2021 de vizyona girmesi beklenen filmlerden biridir. 2020 de çekimleri tamamlanan komedi türünde olan Son Şaka filmi 2021 de ekranlara gelecektir. Başrolünde Ege Kökenli yer almaktadır.


Muallim - 2021 de Vizyona Girecek Türk Filmleri

Muallim


Trt 1’in öncülüğünde CY Grup tarafından çekilen Muallim filmi 2021 başında beyaz perdede olacak. Melih Selçuk, Sevtap Özaltun ve Ruhi Sarı’nın başrollerini paylaştığı Muallim Filmi 1910’lu yıllarda geçmekte. Ali isimli bir mühendis Osmanlı Devleti tarafından önce Fransa’ya gönderilir ve mühendislik eğitimi alması istenir; ancak Fransız derin devleti ülkesine gelen Ali’yi yozlaştırır ve kimliğini kaybetmesine neden olur. Ülkesine dönen Ali yanlışlıkla tutuklanır ve bir Osmanlı köyüne öğretmen olarak atanır. Ali küçümsediği insanlar ile artık yüzleşmek ve bir arada yaşamak zorundadır.


Diğer yazılarımız:

Youtube Kanalı => https://www.youtube.com/channel/UCgBI2cW6Jq9o3uNQS2pce3Q

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Atasehirin sesi.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber ve fotoğrafların her türlü telif hakkı Atasehirin sesine aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Your email address will not be published. Required fields are marked *